Dit is een wedstrijd tussen diverse (watersport)verenigingen met sloepen.

Na het grote succes van de voorgaande Bossche Drakenrace gaan diverse watersportverenigingen ook deze editie wederom strijden om de eervolle titel van kampioen ‘Bossche Draken Sloeprace 2022’. Dit keer niet in een drakenboot -zoals we eerder van plan waren-, maar het worden sloepen (zgn. vlet).

De Bossche Draken Sloeprace vindt deze editie plaats op de Zuid Willemsvaart, langs de grasstrook tegenover WV de Waterpoort op de Citadel. Op deze grasstrook maken we een festivalterrein, zodat het ook leuk is voor zowel deelnemers als aanmoedigende partijen om hier te vertoeven. Publiek is dus gegarandeerd.

Datum: Zaterdag 17 september 2022
Tijd: 16.00 – 19.00 uur + daarna de prijsuitreiking + afterparty met de mogelijkheid om te eten.
Inschrijven: Teams van 6 roeiers + 1 roerganger via sloeprace@maritiemshertogenbosch.nl